söndag

Då var det söndag igen och jag tycker inte att helgen har gett mig så mycket. I fredags blev det utgång men absolut inte för hela slanten. De va inte den roligaste utgången jag varit med om. I går mådde man som man förtjäna men jag tog mig ner på stan och klippte mig vilket behövdes. lämnade tillbaka en kavaj som jag köpte i stockholm men köpte en annan ny. Sen var jag bara hemma hos mamma som hade några vänner där vi åt och spelade wii eller dom jag satt ihop sjunken i en fotölj.

Då var det söndag idag och jag håller på att städa lite vilket behövs man kan varken gå eller sitta nånstans här i lägenheten så kände att det car dax att ta tag i det. Tänkte även kolla om det fanns någon tvätttid vilket jag inte tror.*

Har legat i sängen sen jag kom hem från jobbet är jätte trött men samtidigt har jag varit ovanligt pigg på jobbet idag. Gårdagen på jobbet och idag har bara glidit förbi det har gått jätte fort. Ska sätta på lite party musik, gå upp och städa. Det är diskt så det står upp i taket i diskstället och hela vardagsrummet är fullt fräscht men tänk va skönt utan massa tjat trots att de va mamma som fick mig att inse att jag behöver städa haha.

På torsdag har jag tagit ledigt från jobbet för en hel dag i stockholm med Nattis pattis. Skönt att komma bort från vardagen. Städdax!


*


Brukar absolut inte lägga upp egobilder så det kanske är dax haha!


Utmattad

Jag är så otroligt trött Maya sov bra men det gjorde inte jag, man låg och halv lura ifall att hon skulle vakna men sen låg hon även och böka runt så man fick ett slag i ansiktet lite då och då. Men jag klarar mig när vi vaknade fick Maya ta sig ett litet bad innan hemfärden till mamma. Idag blir det kalas hos min storesyster farmor kommer och hämtar mig runt 13.30 och jag är så hungrig men man skulle vara hungrig när man kom så jag får spara mig eftersom det bjuds på smörgåstårta vilket jag tycker är jätte gott.

Ikväll blir det inget mer än lugnt med godis hildas och Evelina i sällskap vi ska kolla på melodifestivalen som egentligen inte intresserar mig ett dugg men känner inte för nånting denna helg bara vara underbart.


Nakenfis bebis

Barnvakt

Jag är barnvakt åt Maya eller vakt och vakt jag har valt det själv. Lillen somnade strax efter åtta och jag känner mig verkligen som en ensam ung mamma, Det vill jag aldrig bli åldern spelar ingen roll för jag vet att jag klarar av det med tanke på att jag redan känner mig som en ung mamma men jag skulle aldrig vilja stå där ensam med ett barn. Man tror att man klarar allt och allt är så enkelt men när mamma fick Maya har jag insett hur jobbigt det kan vara även om det är otroligt mysigt och roligt.

Hon brukar sova lite halvdåligt och i natt hade hon stuttit sig upp mitt i natten och tok-visslat i över en timme haha. Hon är så himla gullig lille bebisen när hon visslar haha. Nog om bebis snack. Jag känner mig själv trött och är så glad att det blir en nästan jobbigt lugn helg men jag behöver det.


Trött och ledsen bebis för att behöva vara på golvet i två minuter medans jag bädda upp sängen.

*

Ligger i sängen och lyssnar på gamla låtar men de verkar som grannens hund försöker överrösta mig. Det är lite synd hunden ylar och skäller jämt och ständigt så den är nog själv väldigt ofta men de är inte mitt problem. Ska snart gå upp och plocka undan lite eftersom Maya ska vara här så är det inte så lämpligt om de lite små prylar lite här och där.


Gratulerar

på födelsedagen hälsar vi min storasyster som fyller 26 skulle jag tippa på eftersom det skiljer sex år. Blir inget firande idag utan blir en smarrig smörgåstårta i morgon. Idag så ska världens goaste maya vara hos mig och även sova över. Det är mitt egna val men jag hoppas att hon åtminstånde kan lämna sitt ledsna kvälls/natt humör hos mamma. Ledig i helgen är jag också det kan inte bli bättre men jag har bestämt mig att jag bara ska koppla av dels för att jag inte är hundra procent kry.

Snö storm är det ute och hör plogbilarna för fullt såklart passar de på när man själv inte ska jobba. Det var meningen att jag skulle jobba idag men jag har jätte ont i huvet och i kroppen förkyld och världens mensverk (bara de är rena smärtan) så det kanske inte låter så farligt men så är det, och så klart kan man inte somna om så det får väl bli ett bad för min del tills nån har vakat.vill utomlands nu nu nu nu!

Husmor

Godmorgon!
Mamma fixade min tavla igår vi har gjort en egen ram i trä och häftat på ett tyg. Det blev jätte bra och den ska ja ha över soffan. Den är lite längre är en meter lång. Jag tror att de kommer passa alldeles utmärkt. Pappa skulle kommit idag och sätta upp den men det blir i morgon i stället. Jobb blir det för min del idag fast ja börjar inte förren 12 och slutar 16 det blir en skön dag.

Förresten handlade jag massor med mat igår och mamma berätta massor i affären om man inte ville göra så kunde man göra så och såvidare. Jag har nämligen bara ätit köttbullar och makaroner om ens de sen jag flyttade men denna vecka kommer det inte bli de en enda gång. För nu ska jag bli huslig och lära mig att laga bra mat. Och på tal om huslig så håller jag på att städa lite nu och ska gå ner och boka tvättstuga.

Hej!

We're Not Gonna TakeSnabba cash

Helgen har bestått av jobb vilket var rätt skönt med tanke på att igår var det strålande sol och snön sakta började smälta bort. Igår var det alla hjärtans dag. Halva spenderade jag med gamlingarna och den andra halvan med Nattis.
Det blev bio för våran del snabba cash. Den var hemsk spännande och sorlig. Men det verkade bara vara jag och Nattis som satt och verkligen grät rann ur ögon och näsa haha.

Nu är det måndag och jag är ledig. Jag ska städa lägenheten idag och just nu håller jag på att kolla på recept och skriva matlista som mamma tjata om, jag äter bara makaroner och köttbullar för jag kan inte laga något annat direkt och nu har jag börjat tröttna rejält på det.Då var det dax igen

Har varit ute och handlat små saker till lägenheten i stortsett hela veckan. Det är riktigt kul när det
börjar bli ordning. Har istortsett allting jag behöver det enda som fattas nu är en matta i vardags
rummet som vi ska kolla på nu idag och hyllor på väggen, sen få upp en tavla som vi ska göra själva
över soffan. Då blir det nog riktigt mysigt här.

Men sen när Jonas får sin lägenhet försvinner mitt köksbord och stolar så då är det bara att kolla
på nytt sen haha. Men nu ska ja gå för Mamma är på väg. Sen beger jag mig direkt till jobbet eftersom
jag jobbar kväll 16-21. Det blir en lugn helg full med jobb..

Mer bilder

Känner mig febrig och krasslig jag vill absolut inte bli sjuk men på ett sätt känns det skönt om man kan säga de. Fast de kommer jag ångra om det blir värre. Skapligt trött är jag också somnade jätte sent i natt och blev inringd till jobbet i morse vilket betyder i slutändan lite högre lön.

Ska snart bädda ner mig och kolla på det okända vilket är lite halvdant när man är ensam och så mesig som jag är när det gäller sånt.

Lyssna

När jag ber dig att lyssna på mig
och du börjar ge mig råd
har du inte gjort vad jag bett dig om.

När jag ber dig att lyssna på mig 
och du börjar förklara varför jag inte
Skall känna så,
trampar du på mina känslor.

När jag ber dig att lyssna på mig 
och du tycker att du måste göra något
för att reda ut mina problem
sviker du mig hur underligt det än kan låta

Kanske är det därför böner hjälper
en del människor.
För gud är stum och han ger inga goda råd
eller försöker ordna saker och ting

 Han lyssnar bara och låter dig klara dig själv
Så lyssna bara på mig är du snäll

Om du vill prata kan du väl vänta
på din tur en liten stund
Så lovar jag att lyssna på dig 

Bilder

Har nyss kommit ut från en dusch vilket var behövligt. Jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt, Jag känner mig  fortfarande full och sömnbrist har man fått som om man inte redan hade det innan. Jag kommer inte skriva något om kryssningen men jag kan berätta att det var galet kul och lyckat. Men som vanligt kan det inte vara hundra % för sista kvällen får jag ett sms som gör att alltig brast. Hur jag än försökte släppa det för studen och bara ha kul så låg det i bakhuvet.

Hur många gånger det än brister så slutar man aldrig aldrig hoppas att en dag så kommer allting bara vara bra.
Det är i stort sätt bara bilder på mig och Nattis. Nu har jag inte tid längre för jag ska ta en tripp till mamma men lägger in några flera senare. Hej


RSS 2.0