ÅH!

Nu börjar det hända saker i köket trots att vi inte ändrat så mycket än är det så mycket finare redan. Vi höll på till 22.30 ungefär i går och jag är nöjdare än vad jag trodde jag skulle bli! Det är rätt mycket kvar som vi ska göra men jag ska lägga upp bilder sen på lägenheten när det är klart :)

Nu håller jag på att göra i ordning lite lunch för att sen åka till jobbet det blir ett 12-21 pass. Trevligt att Sandra har samma pass då vi kommer ha rast tillsammans :)

ÄNTLIGEN!

Har äntligen hittat mina stolar.. Visst har hittat dom hela tiden haha men nu säljer dom de för halva priset och det är billigt! Jag tycker det är rätt dyrt att köpa en stol för 800kr så jag menar det man ska inte vara försnabb att handla haha. Det jag beställde har även kommit idag kul! Nu blir det förhoppningsvis finare i köket.


Nu väntar mamma i bilen!

Maya

Jobb helgen har gott bra men lite tråkigt att veta att folk är ute och roar sig medans man själv inte kan göra ett skit. Kan kan man väl men.. Det är bara imorgon kvar sen har jag en ledig dag på tisdag. Behövligt! Försov mig i morse gjorde jag också fastän jag hade ändrat klockan.

Har varit hos mamma hela dagen och är det fortfarande. Tänkte passa på och ta ett bubbelbad medans man är här men först ska jag ladda upp en video på Maya, och jag vet att man inte ska lära barn att slås eller vara elak.


Kaos

Har haft en jätte jobbig dag på jobbet idag rent ut sagt kaos. Kändes som jag bara ville skrika om man får säga det så. Var skakis i hela kroppen men alla dagar kan inte gå bra. Fick ett gulligt sms av en jobbar kompis "Hoppas du kan sova gott i natt min vän" Jag kommer sova mer än bra. Jag gillar inte dåliga dagar och inte bra dagar heller, när jag gör saker för andra vill jag att det ska vara perfekt. Måste sluta tänka så man kan inte göra mer än sitt bästa även om man vill. Jag måste lära mig att acceptera att det kan komma motgångar utan att hetsa upp mig, även om de inte dyker upp ofta så kan de komma.

Godnatt

Jobb jobb jobb

Idag blir det jobb 12-21!



Ledig

är jag idag också underbart härligt! Mamma ringde det första hon sa ska vi ut och shopppppppa? Hon verkar tycka det är kul att se mig spendera pengar eller så kanske hon vill att jag ska öppna plånboken och bli klar i lägenheten nångång. Men det är kul även fast det känns som det aldrig händer något här.

Imorgon blir det iallafall jobb 12-21 sen jobbar jag hela helgen, det känns surt nu när man blivit bortskämd med Måndag-Fredag schema. Men men har inte jobbat helg på över en månad så det får väl bli dax nu.


Fiskminne

Hade fin besök nyss av mamma och tur va de att hon kom haha. Jag var och handlade lite saker till köket som tavlor tavelhylla, vinglas m.m. Låste upp dörren rensade lite plats i skåpen men jag kom inte på vad jag gjorde plats för konstigt när jag inte hade med mig mina saker in utan glömt allt (färutom mjölk och bröd) utanför dörren där jag ställde de medans jag låste upp dörren. Snacka om fiskminne. Man kan ju undra om sakerna skulle varit kvar om hon inte hade kommit.

Handlade även lakan blommor och lite smått och gott. Är ute efter nya vita möbler till köket och de hittade jag på internet som vi ska beställa imorgon. Det kommer bli ursnyggt.

Nu blir det De okända och efterlyst efter!


Ledig

Underbart att vara ledig men att sova länge har blivit ett problem. Visst har jag alltid varit morgonpigg men att vakna klockan sex känns lite väl. Iallafall så lyser solen ute idag och det verkar vara varannan dag numera. Ska göra ordning lite frukost och sen blir det en morgon promenad i solskenet med Maya. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på senare men det återstår att se.


Lill-tjejen har blivit stor.. för stor.

Nathalie 20år!

Har nyss tagit en dusch skönt och behövligt jag är alldeles slut efter dagens jobb. Gör man ingenting om dagarna är man slut och desamma om man gör saker. Idag fyller min underbara vän Nathalie 20 år ett stort grattis till dig. Det firade jag dock redan igår med presenter och hembakadtårta som överraskning. Jag gillar verkligen att göra saker för andra om man vet att det uppskattas :).

Imorgon har jag sovmorgon det blir 12-21 och jag har hört att det ska snöa imorgon så känns väl sådär eller rent utsagt skit. Men som sagt ska man vara riktigt glad att man har jobb i dessa tider. Trots sovmorgonen blir det en tidigkväll för mig.



Snö

Vaknade upp och kollade ut genom fönstret och vad ser man.. Att det kommit snö jag blir helt frustrerad jag är trött på kyla och snön. De va dock inge mycket men tillräckligt för att täcka isfläckarna. Hoppas på sol senare idag.Onsdag idag och efter onsdag är det i stort sätt helg underbart! På fredag ska jag på after work, denna gång ska jag vara kvar längre är 21.00 haha.

Aja Jobbet kallar.


Härliga humör

Jobb jobb jobb det kommer bli världens härligaste dag idag om dom inte har ändrat raden. Ska jobba med Sofia i stortsätt hela dagen och de blir bara på ett sett då haha. Solen stiger idag också och humöret är på topp. Jag tror bestämt att jag följer med Evelina och tränar idag nu har jag nog humör för allt, kommer i vågor.



Nu ska jag sätta på mig jobbkläderna och cykla mot jobbet.

Vuxen poäng

till mig! Idag har jag jobbat passat bebis handlat lagat mat och inte vilken mat som helst utan lssagne. Visserligen visade det sig inte vara så svårt men endå. Är dock inte hungrig så har inte smackat utan det får vänta tills matlådan i morgon. Vardagen är så himla tråkig det händer aldrig nånting utan ser i stortsätt lika dan ut jobb-mat mat-jobb-sova visst träffar man nån liten underbar filur då och då men oftast är man helt slut.

Jag önskade att det bara kunde hända något oväntat något roligt men det ska tydligen vara för mycket begärt. Solen har iallafall kommit fram och jag hoppas att vi aldrig mer behöver se snön, för den som vill se den kan ju fan dra till alperna eller något liknande.

Nu blir det dusch!

Föralltid


Jag älskar dig min bästa bästa vän.

*

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja man säger mycket men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu men mitt hjärta kan gå i tusen bitar
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Underbara sol

Godmorgon. Blev sent igår och vaknade upp med ångest för att jag skulle följa med Evelina och träna jag vill ju verkligen men när det väl är dax är det hundra bortförklaringar, som idag att jag inte kan träna för jag måste njuta av solen visst det är sant men som att jag inte hinner de. Hade inte tänkt att gymma hela dagen.

Jag ska följa med nångång nu i veckan och jag ska sätta på mig koppel så att hon kan släpa mig dit. Det blir åtmånstånde en prommenad i solen med Maya. Puss

Yes

Nystädat och tvättat!! Äntligen. Bussen går 17.22 och den ska jag med så jag ska börja klä mig sakta men säkert och traska mot bussen i detta underbara väder. Blir en fika/mat med världens bästa!! v




Lördag

Igår var ja helt slut efter en jobb vecka så ja somnade innan halv tio och nu sitter jag här pigg och kry. Vaknade klockan sju så de kommer bli en lång dag men jag behöver verkligen tvätta städa diska usch. Får ta tag i det
Annars blir det träning med min Evelina och sen hitta på något. Det blir lugnt eftersom Evelina va ut igår och jag är världens tråkigaste människa så.

Jag får väl sätta på mig mjukisarna och traska ner i tvättstugan som förmodligen kommer vara fullbokad.
Ha en bra lördag

RSS 2.0