Ingen nässpray!!

Va på stan med Eve idag och kom hem med både kläder skor produkter smink osv och jag kände på mig att det var något jag glömt och såklart nu när kvällen kommer så vet jag att de kommer bli en jobbig natt eftersom det var nässpray som jag glömde såklart!!!

Nu är det inte många minuter kvar tills efterlyst börjar. Egentligen vet jag inte varför jag tycker det är så bra men jag har följt det så länge jag kan minnas. Nu ska jag ta världens efterlägtade snus och krypa ihop mig till rätta!


Förstörd

Jag känner mig helt ihålig. Jag somnade inte förren runt 4 halv 5 imorse pga av min nästeppa och hosta. Jag får panik och kan inte andas med munnen när jag ligger ner så ett tag trodde jag att jag skulle kvävas det kändes nästan så tror jag. Hur mycket jag än snöt mig hjälpde det inte ett dugg utan blev bara värre och jag försökte med vatten och salt men då höll jag istället på att spy. Somnade väl av ren utmattning.

Sovmorgon blev det inte. Vaknade kl 7 att solen lyste in genom fönstret och de va väl positivt så att man inte vaknade utav regn. Jag har iallafall svårt att somna om när jag vaknat jag ger det inte ens en chans utan bokade tvättstugan mellan 8-10.


Nässpray står högst på min inköpslista idag!


Rock the world

Blev lite rajtan tajtan under bilfärden och jag ääälskar att åka bil med lite halvtönting musik på högsta volym. Då är det en väldans tur att Nattis har en bergsprängare i baksätet haha. Båda hittade lite grejer på Åsby sen åkte vi vidare på nå våldtäktskällar loppis (för att fördriva tid eller för att de är intressant fråga mig inte) och efter de till hälla då ja skulle kolla på skor som jag aldrig kommer att hitta.

Nu ska jag göra mig redo inför jobbet börjar inte förren kl 16 men ska åka lite tidigare för att prata lite skit med en jobbarfriend, sen är man väl hemma runt 21.30. Hoppas de fina vädret håller i sig under hela kvällspasset!


Åsby

Det är den 27 idag och lönen trillar in som den ska och det första man måste göra när lönen kommer är att spendera. Oavsett om man vill eller inte så blir det så. Jag och Nattis ska åka till Åsby trädgård. Dom har verkligen massor med fina saker och man kommer inte hem tomhänt.

Ska slänga upp håret i en knut och sen vänta på att taxin hämtar mig!


Räkningar

Har nyss betalat massa räkningar och det är nästan läskigt att man känner sig så vuxen. Man hinner inte riktigt med men det bara händer. På söndag fyller jag 20 och det står inte på förren man är 25 30 40+. Nej jag hoppas åren går riktigt sakta efter man passerat 20.



Blir förmodligen en kvällspromenad med Natta på björnön snart!

Söndagsmys

Evelina är på väg hit.. Det blir söndagsmys med nygräddade vofflor ala malin. Magen kurrar och de slinker nog ner ett och annat hjärta med lite sylt på mums.

Får se vart resten av söndags eftermiddagen erbjuder men nu ska jag iallafall sätta igång så det bara är att sätta sig vid bordet när hon kliver genom dörren, tänk va snäll man kan vara :).



LUGN FREDAG

Godkväll!

Idag har jag hunnit med en hel del bland annat två promenader en på morgonen då jag mötte upp min underbara Nattis och en nu på kvällen. Har även varit och kollat lite på Erikslund tagit en sväng på stan och nu har jag mys med Evelina! Perfekt! Älskar lugna hemma kvällar!!!!





FÖRDRIVER TIDEN MEDANS EVE ÄR PÅ TOA


VAD HETER HON?
Evelina Linnea Englund
VAD HAR HON FÖR FAVORITFÄRG?
Svart/Rosa
VAD HAR HON FÖR ÖGONFÄRG?
Alla möjliga färger
VAD HAR HON FÖR KLÄDSTIL?

Klänning strumbyxor
HAR HON FÄRGAT HÅRET NÅGON GÅNG?
Ja
HAR HON PIERCAT SIG?

Öronen endast
DRICKER HON?

För mycket för min smak
RÖKER HON?

Inte på heltid
VAD HETER GATAN HON BOR PÅ?

Björsbovägen
VAD HAR HON FÖR MOBIL?

Sony eriksson
VAD HAR HON FÖR FÄRG I SITT RUM?
Vitt med svart fondvägg
HAR HON NÅGOT SYSKON?

En lillesyster
VAD ÄR HENNES FAVORITMAT?

Tacos
VAD TROR DU HON SKULLE GÖRA OM HON FICK EN MILJON?

Skriva ut sig från arbetsförmedlingen
VAD BRUKAR HON GÖRA EFTER SKOLAN?
Träna äta sova 
VAD BRUKAR HON GÖRA PÅ HELGERNA?

Dricka sig full
HUR BLEV NI VÄNNER?

De undrar jag med
HUR GAMLA VAR NI DÅ?

14
VAD BRUKAR NI SKICKA SMS OM?

Mest jag som skickar dagböcker om vad jag gör typ
ÄR HON BEROENDE AV NÅGOT?

Tränar för mycket
VAD KALLAR DU HENNE?

Eve Evz Evert
VAD KALLAR HON DIG?
Fis
IDROTTAR HON?
Tränar gym
VAD HAR NI GEMENSAMT?

Ingenting direkt
HAR HON BILDDAGBOK?

Ja
VAD HAR HON FÖR HÅRFÄRG?

Blond
NÄR ÄR HON FÖDD?

1990 14 Januari
BESKRIV HENNE MED TRE ORD?

go glad som en kexchoklad



Trött som..

Fyfan va gråtfärdig i morse när jag skulle gå upp.. Hur kan man vara så trött jämt? Idag blir det jobb 7.30-17 och det blir det resten av veckan dvs hela helgen. Känns som jag inte gör något annat än att jobbar men jag klagar inte. Idag blir det bingo hela eftermiddagen så de är väl inte sådär jätte ansträngande hehe.



SNÖ

Fan va underbart med mera snö!! Jag älskar snö och vill ha vinter året om. Jag älskar att det snöar när jag ska jobba. Shit va irriterad och sur ja blev när ja såg snön stick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lyckokänsla

Underbarkänsla! Dom som aldrig varit med om de kommer aldrig kunna känna denna känsla och jag är så glad otroligt glad för din skull! Tänker inte skriva ut något jag var bara tvungen att skriva!

Övertrött är jag också för den delen men tänkte hålla mig vaken ett tag till imorgon jobbar jag 12-21 tre kvällar blir det denna vecka dels en på lördag och endast en ledig dag på onsdag JIPPI!!!!!!


Vicky 11år

Va jätte trevligt på middagen igår med familj och släkt. Träffade min minsta kusin för första gången en riktig liten knubbis men söt va han lilla Elias 3,5 månader. Somnade dock väldigt tidigt igår var helt slut som vanligt.

Idag har jag varit på kalas hos min kusin som fyller 11år ett stort grattis till dig Vicky och nu håller jag på med matlagning blir inte så avanserat haha som att det någongång har blivit de? Men finns det nå tråkigare än att laga mat till sig själv?



Middag

Blev utgång igår med min kusin det var riktigt roligt faktiskt. Nu sticker jag på släktmiddag!



Kattungar

Min lilla katt skulle få kattbebisar så mamma åkte in med henne idag kl 10 till Strömsholm och dom kom hem nyss. Det fanns bara en kattunge men glad för det blev jag. Men när dom fick ut den med kejsar snitt så dog den, för tarmarna va utanför och det var någe fel med ryggraden.

Maja katten är helt drogad och bara ligger så fort hon reser sig ramlar hon om kull. Hon är alldeles blodig och bandage/plåseter på magen och tassen hon har även fått en tratt runt huvudet :(.


Torsdag

Godmorgon! Jobbade kväll igår och samtidigt mitt i stressen fick jag punka på cykeln skit! Har lånat en cykel av en jobbarkompis men hoppas jag inte behöver cykla på den länge. Det känns som man cyklar på en tävlingscykel då rumpan är högre än styret haha.

Träningsverk gånger tusen har jag också kan knappt varken gå eller sitta. Jag ska åka till jobbet nu jobbar till kl 16. Hej!


Bettan

RSS 2.0